Despre Pensiunea Camves Inn, click pentru detalii…
Localizare Camves Inn, click pentru hartă…
Sala evenimente

Sală modernă și elegantă pentru evenimentele tale importante

Vă așteaptăm într-o sală de evenimente spațioasă pentru petreceri de neuitat

Sala a fost construită în anul 2016 și se pretează evenimentelor de mari dimensiuni (nunți, botezuri, banchete, majorate, zile de naștere, conferințe). Locația are o acustică impecabilă, fapt apreciat de clienții ce ne-au trecut pragul. Deasemenea, locatia dispune de aer condiționat de capacitate mare, iluminare ambientală LED   și mobilier modern. Toate aceste elemente dau sălii noastre de evenimente un aspect deosebit.

Ne ocupăm de organizarea la cele mai înalte standarde a evenimentelor dumneavoastră (mâncare, băutură, bucătari, ospătari, aranjare mese, fețe de mese,    scaune și huse pentru scaune, contractare DJ, etc.) pentru ca să vă puteți bucura, împreună cu toți invitații dumneavoastră, de fiecare moment al petrecerii. Calitatea serviciilor oferite este mereu pusă pe primul loc iar prețurile oferite sunt accesibile.


Mâncare gustoasă ca la mama acasă

Încă din momentul deschiderii locației, preparatele noastre au fost mereu apreciate de clienții Camves Inn. Gătim mereu bucate gustoase care să satisfacă cele     mai rafinate gusturi și să încânte invitații voștri. De la aperitive sau ciorbe la feluri principale sau deserturi punem multă pasiune și suflet in fiecare meniu pe care      îl pregătim pentru clienții noștri.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați la:

Tel: 0262 371 378 | 0747 089 367 | e-mail: contact@camvesinn.ro